fbpx

Cloud Developer

Cloud Developer aan het woord: Edwin

“Ik ben Edwin van Dijk, Cloud Developer bij Cloud Republic. Het is een uitdagende baan met veel afwisseling waar ik met de nieuwste technieken bezig kan.”

Waarom Cloud Republic?

Edwin: “Wat ik kenmerkend vind voor Cloud Republic (en de hele Caesar Groep) is dat er een sterke nadruk is op de persoonlijke ontwikkeling en het welzijn van de werknemers. We zorgen goed voor elkaar, zodat iedereen kan blijven groeien en op een plek zit waar hij of zij zich fijn voelt. Hierdoor halen we het beste uit onszelf en uit het bedrijf.

Daarnaast sprak de ambitie om voorloper te zijn op cloud technologie me aan. Experimenteren met en ontwikkelen van software gebaseerd op de laatste technologieën om zo steeds betere software te schrijven. Dit was ook een indicator van het soort collega’s dat je kan verwachten: ambitieuze mensen die niet afwachten en niet bang zijn om een foutje te maken.

De kennis die we opdoen door deze ambitie houden we niet voor onszelf, die delen we onderling en bij de klant door kennissessies te organiseren. Die openheid is wat mij betreft echt een pluspunt.”

IT teams ondersteunen bij de NS

“Bij de Nederlandse Spoorwegen ben ik op dit moment aan de slag bij het platform team, waar we de IT infrastructuur en applicaties leveren en onderhouden voor zo’n 50 andere IT teams binnen de organisatie. De technologieën waarmee we in aanraking komen zijn zo breed als de teams die we ondersteunen: de Atlassian stack (Jira, Confluence, Bitbucket), de vele producten van Microsoft Azure, Docker, Kubernetes, SonarQube en ga zo maar door. De processen die daarbij komen kijken richten we in en automatiseren we in Azure DevOps pipelines, veelal met PowerShell en steeds meer met C#/.NET.”

Werken bij Cloud Republic

“Wat mij aanspreekt van werken bij Cloud Republic is de informele en persoonlijke sfeer en werken in een jong en ambitieus team met een sterke amibitie. De mensen worden echt voorop gezet. We hebben goede mogelijkheden om te blijven leren, maar ook om je eigen expertise te delen. Tot slot vind ik het fijn dat de structuur plat en flexibel is, men staat open voor ideeën en verbeteringen.”

 

Bekijk onze vacatures
Edwin van Dijk
Edwin van DijkCloud Developer

Lees hier meer tips van onze developers

2021-07-06T12:57:00+02:00