fbpx
Cloud Republic

Cloud Republic investeert in medewerkers

Bij Cloud Republic werken developers die steengoed zijn in het bouwen van maatwerkapplicaties in de Cloud. Wij geloven dat synergie in een team belangrijk is. Wij streven naar een team met soortgelijke skills die elkaar weten te versterken. Om te toetsen of nieuwe medewerkers passen en om huidige medewerkers een duidelijke groeirichting te geven hebben we een baseline opgesteld.

Deze baseline is een set van skills en competenties die je “zou moeten” beheersen. Ik zeg met klem “zou moeten”, want we weten dat de perfecte developer niet bestaat. Wij vinden het belangrijker dat je een duidelijke groei richting hebt, dan dat je alle competenties al beheerst.

Wij geloven dat je de basis kennis van Front-end, Back-end, Cloud en DevOps moet hebben om effectief maatwerkapplicaties in de Cloud te bouwen. Dit betekent niet dat je je niet kan specialiseren, we moedigen specialismen in één van de competenties ook aan!

Investering

Microsoft is onlangs gestart met de uitrol van Role-based certificeringen. Twee van deze certificeringstrajecten zijn ons op het lijf geschreven, namelijk:

Wij moedigen onze medewerkers aan om deze certificeringen te halen. Een traject bestaat uit twee examens of een examen als je een vergelijkbaar ouder traject hebt afgerond. De kosten zijn 160 dollar per examen, hier doen we bij Cloud Republic niet moeilijk over.

We willen medewerkers motiveren om aantoonbare kennis van Azure op te doen en daar doen we dan ook alles voor. Medewerkers krijgen naast een vergoeding voor de examens ook tijd om te studeren, zodat je niet alles thuis in de avonduurtjes hoeft te doen. Sterker nog, als er genoeg animo is huren we soms zelfs een trainer in om de medewerkers in een sneltreinvaart klaar te stomen voor de examens.

Meer weten over werken bij Cloud Republic? Bekijk hier onze vacatures of neem contact op met @DibranMulder op Twitter of op LinkedIn.

Bekijk onze vacatures
Dibran Mulder
Dibran MulderTeam Lead Cloud Development

Lees hier meer tips van onze developers

2022-01-13T10:34:25+01:00