Cloud Republic investeert in medewerkers

Bij Cloud Republic werken developers die steen goed zijn in het bouwen van maatwerkapplciaties in de Cloud.
Wij geloven dat synergie in een team belangrijk is. Wij streven naar een team met soortgelijke skills die elkaar weten te versterken.
Om te toetsen of nieuwe medewerkers passen en om huidige medewerkers een duidelijke groei richting te geven hebben we een baseline opgesteld.

Deze baseline is een set van skills en competenties die je “zou moeten” beheersen. Ik zeg met klem “zou moeten” want we weten dat de perfecte developer niet bestaat.
Wij vinden het belangrijker dat je een duidelijke groei richting hebt, dan dat je alle competenties al beheerst.

Wij geloven dat je de basis kennis van Front-end, Back-end, Cloud en DevOps moet hebben om effectief maatwerkapplicaties in de Cloud te bouwen. Dit betekent niet dat je je niet kan specialiseren, we moedigen specialisme’s in één van de competenties ook aan!

Investering

Microsoft is onlangs gestart met de uitrol van Role-based certificeringen. 2 van deze certificeringstrajecten zijn ons op het lijf geschreven, namelijk:

Wij moedigen onze medewerkers aan om deze certificeringen te halen. Een traject bestaat uit 2 examens of 1 examen als je een vergelijkbaar ouder traject hebt afgerond.
De kosten zijn 160 dollar per examen, hier doen we bij Cloud Republic niet moeilijk over. Sterker nog je krijgt een bonus als je het examen in 1x haalt.

We willen medewerkers motiveren om aantoonbare kennis van Azure op te doen en daar doen we dan ook alles voor.
Medewerkers krijgen naast een vergoeding voor de examens ook tijd om te studeren, zodat je niet alles thuis in de avonduurtjes hoeft te doen. Sterker nog, als er genoeg animo is huren we soms zelfs een trainer in om de medewerkers in een sneltrein vaart klaar te stomen voor de examens.

Meer weten over Cloud Republic? Bezoek: https://cloudrepublic.nl of neem contact op met @DibranMulder op Twitter of op LinkedIn.

Dibran Mulder
Dibran MulderTeam Lead Cloud Development
Wil je meer weten?

wereld kaart