Cloud Republic

Cloud Developer aan het woord: Florian

Cloud Developer Florian aan het woord
Florian Schaal: “Als developer wil ik mezelf altijd uitdagen om nieuwe dingen te leren en met nieuwe technieken aan de slag te gaan. Bij Cloud Republic heb ik de plek gevonden waar ik dat kan doen!”

Cloud Developer aan het woord: Florian

“Als developer wil ik mezelf altijd uitdagen om nieuwe dingen te leren en met nieuwe technieken aan de slag te gaan. Bij Cloud Republic heb ik de plek gevonden waar ik dat kan doen!”

Development als core business

Florian vertelt: “Ik heb altijd gezegd: als ik van baan switch, dan moet development de core business zijn van het bedrijf. Bij Cloud Republic bleek al snel dat dit echt in hun DNA zit. Er wordt veel aandacht besteed aan de kennis van het team, zo worden er cursussen gegeven, kennissessies georganiseerd – zowel intern als externe sprekers die hun kennis komen delen.

Naast kennis mag de lol natuurlijk ook niet missen. Zo wordt er zo nu en dan gegamed en is er een jaarlijkse LAN-party. Daarnaast worden er veel leuke spellen georganiseerd waar het hele team aan mee kan doen – remote of op locatie.

Toen ik de stap maakte naar de detachering was ik bang dat het teamverband verloren zou gaan. Dit is bij Cloud Republic echter niet het geval. Naast de uitdagende projecten bij klanten worden er ook genoeg activiteiten georganiseerd met collega’s. Zo zijn we allemaal op vrijdag op locatie in Utrecht om even bij te praten en de Pacman highscore te verbreken!”

Cloud Republic - pacman

AkzoNobel

“Op het moment ben ik werkzaam als teamlead bij onze klant AkzoNobel. Samen met het team werk ik aan een applicatie die het mogelijk maakt om kleuren van voertuigen, boten en vliegtuigen te matchen. We ontwikkelen constant nieuwe features die gebruikt worden door meer dan 25.000 bedrijven wereldwijd. De uitdaging zit hem in blijven ontwikkelen van de applicatie en tegelijkertijd bestaande features up-and-running te houden. Door onze applicatie in verschillende regio’s over de hele wereld te deployen zorgen we ervoor dat onze klanten deze zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken.”

Microsoft Azure

“Bij Cloud Republic ligt de focus op het moment bij Microsoft Azure, we maken gebruik van verschillende Azure services zoals Azure functions, Service Bus, API management, CosmosDB en nog veel meer. Door gebruik van Azure Devops en scrum zijn wij flexibel om nieuwe technieken, zoals Angular en microservices, te adopteren.”

Werken bij Cloud Republic

“Wat werken bij Cloud Republic leuk maakt zijn de mogelijkheden om aan uitdagende en leuke projecten te werken en het continu kunnen verbreden van je kennis. Er worden cursussen en kennissessies aangeboden en je wordt gestimuleerd de juiste certificaten te halen. Daarnaast krijgen we ook hulp bij het groeien als persoon dankzij coaching en trainingen. Ik vind het ook fijn dat er ruimte is voor plezier; de activiteiten en spellen die we met elkaar als collega’s spelen, ik zit in een energiek team waar veel kennis zit en ik heb de vrijheid voor activiteiten zoals onze podcast Dev Talks of het geven van een sessie over domotica.”

Cloud Republic - Dev Talks - Florian

Video afspelen over Werken bij Cloud Republic

Meer weten over werken bij Cloud Republic?

Bij Cloud Republic werken echte teamplayers. We zijn vastberaden om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen. We zijn trots op onze cultuur die persoonlijke en professionele groei stimuleert door samenwerking en creativiteit en kunnen niet wachten om jou hiermee kennis te laten maken.

Altijd de laatste .NET trends en development nieuws in je inbox?

Schrijf je in voor Dev News, onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat altijd op de hoogte blijft van de laatste trends & ontwikkeling die voor jou relevant zijn.

Cloud Republic

Janssoniuslaan 80

3528 AJ Utrecht

 

info@cloudrepublic.nl