Cloud Republic

Masterclass: Event Driven Microservices

Event Driven Miicroservices
In deze masterclass vertelt Dibran je alles over de architectuur en implementatie van het Event-driven Microservices landschap.

Onlangs hebben Dibran en Marieke namens Cloud Republic een masterclass gehost over Event-driven Microservices & The Next Generation of Development. In de masterclass vertelt Dibran je alles wat je wilt weten over de architectuur en implementatie van het Event-driven Microservices landschap. Marieke deelt hoe onze teams effectief samenwerken bij en met de klant en hoe Cloud Republic de ontwikkeling van haar medewerkers centraal stelt.

De volgende generatie developers

Bij Cloud Republic werkt de volgende generatie developers. Developers die perfect hun weg weten in de nieuwe cloud native wereld. Niet iedereen die bij Cloud Republic komt werken is al een expert in cloud native software development. Bij ons staat de groei van de developer centraal, wij nemen nieuwe medewerkers mee in de nieuwe realiteit waarin technieken zoals: Event-driven architecture, Azure Functions, Azure Service Bus, .NET 6, Microservices en Azure DevOps dagelijks toegepast worden bij onze klanten.

Een project waar wij enorm trots op zijn heeft ook te maken met de volgende generatie. Bij Cito werkt Cloud Republic aan het nieuwe leerlingvolgsysteem voor het basisonderwijs: Leerling in Beeld. In Leerling in Beeld staat de groei van kind het centraal, een mooie parallel met Cloud Republic waar wij dagelijks bezig zijn om onze professionals beter te laten worden. Na afloop van deze masterclass weet je alles over de architectuur en implementatie van het event driven microservices landschap, wat de backbone vormt van Leerling in Beeld. Bekijk de masterclass hieronder.

Heb jij de masterclass gekeken en heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Dibran via LinkedIn of Twitter of stuur een mail naar info@cloudrepublic.nl. We zijn benieuwd wat 

Meer tips & nieuws van onze developers

Altijd de laatste .NET trends en development nieuws in je inbox?

Schrijf je in voor Dev News, onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat altijd op de hoogte blijft van de laatste trends & ontwikkeling die voor jou relevant zijn.

Cloud Republic

Janssoniuslaan 80

3528 AJ Utrecht

 

info@cloudrepublic.nl