Dit is wat we het liefste doen

Wij bieden maatwerk softwareontwikkeling waarmee organisaties wendbaar en succesvol worden. We ontwikkelen software die niet alleen aansluit op jouw behoeften van vandaag, maar ook rekening houdt met nieuwe innovaties. Daardoor heeft je bedrijfsvoering geen last van toekomstige aanpassingen. Wij voeren de softwareontwikkeling uit binnen Microsoft Azure, de ideale cloud computing oplossing van Microsoft. Door ons partnership met Microsoft zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo kunnen wij de best passende en meest innovatieve software voor jouw organisatie ontwikkelen.

Wat cloud computing precies inhoudt en wat wij daarin voor jouw organisatie kunnen betekenen, lees je hieronder.

Cloud Computing

Organisaties hebben een toenemende behoefte aan flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing. Hierdoor staat digitale transformatie bij alle organisaties hoog op de agenda. Door de inzet van Cloud computing creëren we meer flexibiliteit en toekomst- bestendige IT oplossingen.

 

 

Lees meer

Cloud Maturity programma

Maatwerk applicaties bouwen in de cloud is één ding, volledige controle hebben over je cloud landschap is iets heel anders. Met ons Cloud Maturity Programma helpen wij organisaties om gebruik te maken van de mogelijkheden die de cloud biedt, zodat zij volwassener en effectiever gaan werken.

Lees meer

In 5 stappen klaar voor de Cloud

Met ons Cloud Decision Framework is jouw organisatie in 5 stappen voorbereid op werken in de cloud. Na deze stappen weet je wat werken in de cloud is, hoe deze jouw organisatie helpt om kosten te besparen, meer omzet te genereren en hoe de roadmap in het gebruik van clouddiensten er uit ziet.

Lees meer

Bekijk hier een aantal van onze cases