Wij bieden maatwerk softwareontwikkeling waarmee organisaties wendbaar en succesvol worden. We ontwikkelen software die niet alleen aansluit op jouw behoeften van vandaag, maar ook rekening houdt met nieuwe innovaties. Daardoor heeft je bedrijfsvoering geen last van toekomstige aanpassingen.

Wij voeren de softwareontwikkeling uit binnen Microsoft Azure, de ideale cloud computing oplossing van Microsoft. Door ons partnership met Microsoft zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Zo kunnen wij de best passende en meest innovatieve software voor jouw organisatie ontwikkelen.

Wat cloud computing precies inhoudt en wat wij daarin voor jouw organisatie kunnen betekenen, lees je hieronder.

Cloud Computing

Organisaties hebben een toenemende behoefte aan flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing. Hierdoor staat Digitale Transformatie bij alle organisaties hoog op de agenda. Cloud computing voorziet organisaties in die behoeften.

 

 

Lees meer

Cloud Maturity programma

Maatwerk applicaties bouwen in de cloud is één ding, volledige controle hebben over je cloud landschap is iets heel anders. Met ons Cloud Maturity Programma helpen wij organisaties om gebruik te maken van de mogelijkheden die de cloud biedt, zodat zij volwassener en effectiever gaan werken.

Lees meer

In 5 stappen klaar voor de Cloud

Ons Cloud Decision Framework (CDF) bereidt jou en je organisatie in 5 stappen voor op werken in de cloud. Na deze 5 stappen weet je wat werken in de cloud is, hoe deze werkwijze jouw organisatie helpt om kosten te besparen en meer omzet te genereren, en hoe de roadmap naar het gebruik van clouddiensten er voor jouw organisatie uitziet.

Lees meer

    Wil je meer weten?

    wereld kaart