fbpx
Loading...
Cloud Computing2020-08-25T15:33:10+02:00

Organisaties hebben een groeiende behoefte aan flexibiliteit, snelheid en kostenbesparing. De hoeveelheid data die ze moeten verwerken groeit explosief en toepassingen moeten tegenwoordig standaard ook mobiel beschikbaar te zijn.

Hierdoor staat Digitale Transformatie bij alle organisaties hoog op de agenda. De kernvragen daarbij zijn (1) hoe zij die transformatie moeten vormgeven, (2) hoe ze hun bedrijfskosten kunnen terugdringen en (3) hoe ze de markt snel kunnen volgen en bedienen. Deze uitdagingen vragen om een grote mate van flexibiliteit. Steeds meer organisaties kiezen voor de cloud als ‘enabler’ voor hun Digitale Transformatie, omdat cloud computing organisaties in staat stelt om in deze behoeften te voorzien.

De krachtige Microsoft Azure services bieden ongekende innovatieve mogelijkheden voor het ontwikkelen en beheren van toepassingen. Van het verbinden van apparaten tot het analyseren van voorheen onbenutte data, of de integratie van bedrijfssystemen om tot compleet nieuwe inzichten te komen. Zoals elk systeem kent werken met Azure ook een aantal valkuilen, maar onze developers weten precies waar ze op moeten letten. Ze zetten al hun kennis in om samen met onze klanten de best mogelijke software te bouwen.

Bedrijven die hun Digitale Transformatie starten met de cloud, ontwikkelen nieuwe toepassingen op basis van cloud technologie. Ze maken optimaal gebruik van de kracht van het cloud platform door zoveel mogelijk standaard cloud services te gebruiken. Dit zorgt voor toekomstbestendige IT-oplossingen. We noemen dit Cloud Native Development, een nieuwe vorm van software development waarbij jouw eigen ontwikkel-, acceptatie- of testomgeving volledig in de cloud staat!

Wil jij ook aan de slag met cloud computing? Maak dan nu een afspraak met onze cloud specialist Jeroen Meijer.

Bekijk meer van onze diensten

Lees hier meer tips van onze developers