fbpx
Loading...
Cloud Maturity programma2020-08-25T15:33:28+02:00

Maatwerk applicaties bouwen in de cloud is één ding, volledige controle hebben over je cloud landschap is iets heel anders. Wij kunnen jou daarbij helpen. Met ons Cloud Maturity Programma helpen wij organisaties om meer en beter gebruik te maken van de mogelijkheden die de cloud biedt, zodat zij volwassener en effectiever gaan werken.

Intake

Elke organisatie zit anders in elkaar. Om goed te begrijpen waar de behoeftes van een organisatie liggen, moeten we eerst een goed beeld te krijgen van hoe die organisatie in elkaar zit. Daarom starten we altijd met een intake. Tijdens de intake meten we jouw organisatie door op het gebied van processen, tooling, applicaties en mensen. Op die manier kunnen we de sterke punten van jouw organisatie boosten, en de verbeterpunten identificeren. Afhankelijk van de uitkomsten bekijken we welk onderdeel van ons Cloud Maturity Programma het best aansluit en het meest geschikt is om jouw organisatie effectiever te maken.

Met deze 5 onderdelen van het Cloud Maturity Programma kunnen we jouw organisatie vooruit helpen:

1. Getting cloud ready

Je wilt met jouw organisatie graag de overstap maken naar de cloud, maar je hebt geen idee wat je allemaal tegen gaat komen.

Onze cloud consultants kijken dan samen met jou hoe we cloud technologie op de juiste manier kunnen toepassen voor jouw organisatie, en daarmee jouw business in een versnelling kunnen brengen.

2. Cloud review

Jouw organisatie maakt al gebruik van de cloud, maar je twijfelt of je er wel het maximale uit haalt.

Wij kunnen je in dat geval helpen met een uitgebreide review. Hierin analyseren we jouw huidige infrastructuur en oplossingen, en geven we adviezen om deze infrastructuur te verbeteren.

3. Transforming your (legacy) apps to the cloud

Jouw organisatie gebruikt legacy applicaties die draaien op oude software, en wilt die naar de cloud brengen.

Wij begrijpen als geen ander hoe moeilijk dat is. Dus assisteren we jouw organisatie daar graag bij. Eén van onze meest ervaren architecten kijkt met je mee hoe je met deze applicaties tóch gebruik kan maken van de schaalbaarheid en performancemogelijkheden van de cloud.

4. Building for the cloud

Je wilt de business van jouw organisatie optimaal ondersteunen door nieuwe applicaties te bouwen voor de cloud.

Wij helpen je dan om jouw bedrijfsvoering maximaal te ondersteunen door het bouwen van veilige en schaalbare software die de gevraagde performance levert. Je betaalt slechts naar gebruik, en bent eindelijk verlost van duur beheer op je infrastructuur.

5. Working in the Cloud

Je hebt behoefte om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van het werken in de cloud.

Onze DevOps experts helpen jou om een snelle time-to-market te verwezenlijken en je ontwikkelproces zo efficiënt mogelijk in te richten. Dat doen ze met gebruikmaking van de nieuwste cloud developer tooling. Zo kun je constant een hoogwaardige business value leveren aan de gebruikers van je platformen.

Bekijk meer van onze diensten

Lees hier meer tips van onze developers