fbpx
NS2022-03-14T16:33:23+01:00

Project Description

NS

AWS Azure
Jenkins
DevOps
Api management

Rick, Dibran, Marco en Martijn hielpen 170 DevOps teams van de NS in hun DevOps en Cloud transitie.

Nederlandse Spoorwegen

De NS is groot, eigenlijk te groot om te beschrijven. Er werkt zo’n 20.000 man, waarvan zeker 2000 IT-personeel. Vanuit Cloud Republic helpen we tal van development teams in hun DevOps en Cloud transitie. Concreet betekent dit dat we teams helpen met hun CI/CD pipelines en hun AWS of Azure architectuur.

Development teams faciliteren

Vanuit Cloud Republic zijn we bezig om development teams binnen de NS te faciliteren met de juiste DevOps tooling. Denk aan Azure DevOps, Jenkins, Jira, Confluence, Gitlab, en nog veel meer. Het faciliteren van de tooling is één maar de teams helpen om het goed in te zetten is een tweede. Met onze kennis van CI/CD tooling helpen we verschillende teams om de volgende stap te maken in hun transitie. Concreet betekent dit geautomatiseerd de tooling provisionen. Jij wilt bijvoorbeeld een Azure DevOps project? Dat kan via de volledig geautomatiseerde self service formulieren. Middels een Jira Service Desk portaal kunnen teams hun tooling aanvragen, coaching aanvragen, incidenten melden en nog veel meer. Als de juiste tooling is geprovisioned dan laten we het daar niet bij. De coaches, Rick en Dibran, helpen de teams actief om de tooling goed in te zetten. Ze nemen contact met de teams op en gaan samen met hen kijken hoe ze hun tooling beter in kunnen zetten.

Typisch Cloud Republic

In een grote organisatie heb je vaak veel procedures en protocollen waar je aan moet voldoen. Onze Cloud Republic mindset injecteert een gezonde dosis pragmatisme. Get the job done, we kruipen uit onze schulp, zwemmen door de organisatie, zijn niet bang om mensen te benaderen en aan te spreken. Puur om de NS verder te helpen.

Bekijk meer projecten

Lees hier meer tips van onze developers