Cloud Republic

Deze projecten maak jij tot een succes

De projecten van Lift Off dragen niet alleen bij aan je eigen succes, maar ook dat van onze klanten. 

Check hier met welke toffe cases je aan de slag gaat.

Service Bus Browser​​

Tool voor het werken met Azure Service Bus, RabbitMq, etc.

  • Service Bus Explorer is verouderd. Mist features zoals Message Store, AAD integratie, Polling. 
  • Combineren van: Service Bus Explorer met Queue Explorer in 1 product.
  • Op basis van Martin Ligtenbergs concept.
.net traineeship

Control Mesh

Monitoring tool ter ondersteuning van de operations van event driven architectures

  • Monitoring, Dashboarding, Alerting.
  • Performance metrics
  • Failed message management

Identity Server Policy Agent

Tool ter ondersteuning van de implementatie van een RBAC model i.c.m. IdentityServer.

  • Role based access control as code op basis van Open Policy Agent.
  • Nuget package

Klaar om je carrière te kickstarten?

Al je vragen beantwoord

Heb je een vraag over Lift Off? In onze FAQ vind je het antwoord op de meestgestelde vragen. Staat jouw vraag hier niet tussen?

Je komt in aanmerking voor het Lift Off programma als je een opleiding HBO (AD) Informatica of een vergelijkbare HBO/WO bachelor hebt afgerond. 

Verder zien we graag dat je affiniteit hebt met programmeren in C# .NET, Java, Python, TypeScript of een vergelijkbare taal.

Er zijn jaarlijks twee start momenten voor Lift Off. In januari en in september. 

De meeste traineeships gaan er vanuit dat je nog een leertraject moet volgen om junior developer te worden. Bij het Lift off programma gaan we ervan uit dat je een HBO Informatica opleiding of vergelijkbaar hebt afgerond en dat je klaar bent voor het echte werk. Voordat we je in het diepe gooien bij onze toffe klantprojecten leren we je de kneepjes uit het vak. Zo krijgt jouw carrière een vliegende start.

Daarnaast ga je aan de slag met de nieuwste technieken en breng je je kennis meteen in de praktijk door samen met anderen te werken aan een tof project. 

Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van software die we in de praktijk bij onze klanten gaan inzetten.

Je krijgt de mogelijkheid om  tot het behalen van AZ-900 en AZ-203. In je verdere loopbaan als Cloud Developer bij Cloud Republic ga je hiermee aan de slag. 

 

In overleg met het team plannen we vaste inhouse dagen op het kantoor van Cloud Republic in Utrecht. De rest van de dagen heb je de vrijheid om je eigen locatie te bepalen. Wil jij 1 of 2 dagen thuis werken dan kan dat zeker. Houdt er wel rekening mee dat programma veel activiteiten kent die op kantoor plaatsvinden. Gelukkig zijn we super flexibel dus een keer eerder beginnen of vroeger naar huis omdat je een feestje hebt is geen probleem. Ook reizen buiten spitsuren is prima.  

Voor het programma gaan we uit van een werkweek van 40 uur. Psst niet doorvertellen, de VrijMiBo begint op vrijdag altijd om 4 uur. 😉

Als je deelneemt aan Lift Off, tellen al onze secundaire arbeidsvoorwaarden ook voor jou. Dit betekent dat je ook een mobiliteitsvergoeding krijgt. Als je na het programma een vast contract krijgt, mag je ook een lease auto uitzoeken.

Nadat je het programma succesvol hebt afgerond bieden we je een vast contract als cloud developer aan en kan je aan de slag bij een van onze klanten.

Cloud Republic

Janssoniuslaan 80

3528 AJ Utrecht

 

info@cloudrepublic.nl

© 2022 Cloud Republic