Cloud Republic

Cloud Developer aan het woord: Sjoerd

Cloud Developer Sjoerd aan het woord
Sjoerd van Galen over werken bij Cloud Republic: “Als mens en developer vind ik het belangrijk om elke dag nieuwe technieken te gebruiken en uitgedaagd te worden.”

“Als mens en developer vind ik het belangrijk om elke dag nieuwe technieken te gebruiken en uitgedaagd te worden.”

Waarom Cloud Republic?

Sjoerd vertelt: “Ik kwam in aanraking met Cloud Republic tijdens mijn stage; destijds was mijn opdracht om de parkeerplaatsen slimmer te maken via Internet Of Things. De goede begeleiding en leuke collega’s bevielen zo goed dat ik, ben blijven plakken. Het gaf mij ook de kans om met twee goede vrienden van mij te werken, Pascal en Jochem.”

Cloud Republic - Sjoerd

Opdracht voor Cito / Azure

“Op het moment ben ik Cloud Engineer bij Cito, ik zet daar een dataplatform op. Met dit platform kunnen straks alle mogelijke databronnen binnen Cito ontsloten worden op één ‘endpoint’. Ik werk met name met Microsoft Azure, nu bij Cito gebruik ik bijvoorbeeld Azure Functions, Azure DataFactory, Datawarehouses, Keyvault, Odata Web Api maar ook PowerBi en andere visualisatie tooling.”

Werken bij Cloud Republic

“Wat werken bij Cloud Republic leuk maakt zijn de mogelijkheden om aan uitdagende projecten te werken en alle mogelijkheden om je kennis te verbreden. Ik heb behulpzame collega’s die zowel professioneel als op persoonlijk vlak kunnen helpen en ondersteunen.”

Meer weten over werken bij Cloud Republic?

Altijd de laatste .NET trends en development nieuws in je inbox?

Schrijf je in voor Dev News, onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat altijd op de hoogte blijft van de laatste trends & ontwikkeling die voor jou relevant zijn.

Cloud Republic

Janssoniuslaan 80

3528 AJ Utrecht

 

info@cloudrepublic.nl

Schrijf je in en ontvang het whitepaper in je inbox!