Cloud Republic
junior .net developer

Waarom jij Junior Cloud Developer bij Cloud Republic wilt worden

 • Persoonlijke ontwikkeling is voor jou een must. Elke week iets nieuws leren laat jouw developer hart sneller kloppen.
 • Je bent graag omringd met collega’s en vindt het daarom fijn dat we in teams bij de klant werken.
 • Ruimte en vrijheid staan hoog op je lijstje. Podcast opnemen of aan de slag met een nieuwe techniek? Gaan!
 • Zin in gezelligheid? Die is er volop, denk aan: het weekend inluiden met biertjes van onze huisbrouwerij ‘De Leckere’ of meespelen tijdens een spelletjesavond of VR-Game toernooi.

Vacature: Junior .NET / Azure Developer

Klaar voor de volgende stap?

Bij Cloud Republic staan we bekend als specialisten in Cloud Native Development. We werken met de nieuwste technieken en durven daar vooral mee te pionieren. We zijn vastbesloten om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen voor onze klant. We combineren hard werken met enorm veel plezier en dagen elkaar continu uit. Wil jij je ook volop ontwikkelen in ons ambitieuze team? Word dan Cloud Developer bij Cloud Republic! 

Wij zijn Cloud Republic

Wij werken in teams aan innovatieve Cloud Native oplossingen voor klanten als NS, Rijksmuseum en Cito. In deze rol ben je niet alleen bezig met code kloppen en bugfixing, maar dagen we je ook uit om je mening te geven over het development proces. Veruit de meeste projecten zijn greenfield development, geen legacy code voor jou dus.

Zo ziet je week er uit

 

 • Je bouwt samen met collega’s als Matthijs, Daan en Jeroen aan webapplicaties voor onze klanten en durft initiatief te nemen om jouw ideeën uit te werken tot bruikbare oplossingen.
 • Je deelt je werkweek zelf in. De meeste collega’s kiezen voor twee dagen bij de klant, één a twee dagen thuis en minimaal één dag op kantoor.
 • Op vrijdag kom je samen met het team naar ons kantoor om te sparren en natuurlijk gezellig bij te kletsen. Ook houden we maandelijkse kennissessies op vrijdag zodat we continu van elkaar blijven leren.
 • Raak je niet uitgepraat over development? Dan schuif je aan bij onze Dev Talks podcast of deel je jouw development skills in onze Beter Worden serie.
Dag in het leven Christian

Jij & Cloud Republic

Los van je opgedane ervaring vinden we het belangrijk dat je net zo’n vakidioot bent als de rest van ons team. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied en gedreven om te blijven groeien als professional en mens. Verder zien we graag een hbo-diploma, maar als jij ons overtuigt met je technische skills en ondernemerschap maken we graag een uitzondering. Je hebt daarnaast ervaring met:

 • Back-end: Minimaal 1 jaar ervaring met technieken zoals C#, (no)SQL databases en .NET Core;
 • Front-end: JavaScript, Typescript, CSS en bij voorkeur met bijbehorende frameworks zoals Angular, React, Vue of zelfs Blazor;
 
Het zou fantastisch zijn als je ook ervaring hebt met:
 • CI/CD: Aantoonbare werkervaring met bijvoorbeeld Azure DevOps en/of Github pipelines
 • Cloud: Azure services, zoals Functions, Azure SQL, Service Bus, App Services etc.
…maar dit is geen vereiste!

Wat krijg je van ons?

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van je persoonlijke ontwikkelplan stippel je je groeipad op het gebied van technische en persoonlijke skills uit. Ook volg je trainingen met collega’s en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast bieden we diverse leer- en coaching trajecten binnen onder andere onze Caesar Academy en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden: 

💸

Een salaris tussen de €3.400 en €5.200 (afhankelijk van je ervaring)

🌴

10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen

💻

Een laptop &  telefoon naar keuze en netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet 

🚀

Begeleiding om door te groeien tot Senior of een specialisatie waar jij enthousiast van wordt

🏂

Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius.

 

🚘

Een mobiliteitsbudget voor een lease- of eigen auto

💰

Een eindejaarsbonus oplopend tot 2,5 maandsalarissen

🍻

Veel gezellige teamactiviteiten zoals een maandelijkse kennislunch, wekelijkse VrijMiBo en nachtje weg

📚

Een persoonlijk opleidingsbudget inclusief dagen voor trainingen, studiemateriaal en events

💼

Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering;

Word jij blij van ons verhaal en ben je klaar voor de vervolgstap als junior .NET/Azure developer bij Cloud Republic? Solliciteer dan direct! Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.

Of neem alvast een kijkje achter de schermen