fbpx
Loading...
Werken bij ons2021-12-07T16:09:03+01:00

Cloud Republic groeit. Elke dag willen we onze klanten inspireren met gave, nieuwe ideeën. Daarvoor zoeken we nieuwe collega’s: IT-ers met passie en gedrevenheid.

Waarom bij Cloud Republic werken? Als IT-bedrijf doen wij de dingen graag net even anders. Hoe? Dat vertellen we je nu.

De nieuwste technologieën

Bij Cloud Republic werken we met de nieuwste technieken en durven we daar vooral mee te pionieren. We zijn vastbesloten om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen voor onze klant. Om onze kennis te delen, houden we maandelijks kennissessies en gaan we geregeld naar seminars en events om onze kennis bij te spijkeren.

Open en eerlijk

Iedereen bij Cloud Republic is benaderbaar, ongeacht de functie. We geven elkaar eerlijke feedback, zijn transparant en kennen geen verborgen agenda’s. We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt.

Vrijheid

Cloud Republic is er om talent te versnellen. Je kunt je bij ons ontwikkelen zoals jij dat wilt en daarmee tegelijkertijd organisaties verder helpen. Goede ideeën komen niet aanwaaien, daar moet je naar op zoek. Heb je een goed idee? – dan krijg je van ons de ruimte en tijd om ervoor te gaan!

Lees hier hoe onze werknemers het werken als developer bij Cloud Republic ervaren.

Plezier

Een fijne werksfeer vinden wij heel belangrijk. We werken hard en hebben een gezonde teamgeest met onderlinge belangstelling, respect en collegialiteit. Wie hard werkt moet ook hard ontspannen. Daarom organiseert onze personeelsvereniging Julius jaarlijks onder andere een wintersport, organiseren we geregeld vrijdagmiddagborrels of luisteren we samen naar een interessante spreker die naar Cloud Republic komt om ons te inspireren met een persoonlijk verhaal.

Stap extra voor de klant

We willen onze klanten optimaal bedienen. Dat betekent dat we geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. We doen wat van ons gevraagd wordt, maar soms ook wat niet gevraagd wordt en wel nodig is om de klant écht te helpen. Want daar wordt niet alleen de klant blij van, maar wij ook.

Spreekt dit je aan, en ben je klaar om aan de slag te gaan? Mooi! Bekijk hieronder de vacature die het beste bij jou past.

 • Business Development Manager bij Cloud Republic
  Utrecht, Utrecht, Nederland
 • Medior .NET/Azure developer bij Cloud Republic
  Utrecht, Utrecht, Nederland
 • Senior .NET/Azure developer bij Cloud Republic
  Utrecht, Utrecht, Nederland
 • Lead .NET/Azure developer bij Cloud Republic
  Utrecht, Utrecht, Nederland
 • Software Architect .NET/Azure bij Cloud Republic
  Utrecht, Utrecht, Nederland

Lees hier meer tips van onze developers