Cloud Republic

170 teams van NS naar de Cloud

Rick, Dibran, Marco en Martijn hielpen 170 DevOps teams van de NS in hun DevOps en Cloud transitie.

Nederlandse Spoorwegen

De NS is groot, eigenlijk te groot om te beschrijven. Er werkt zo’n 20.000 man, waarvan zeker 2000 IT-personeel. Vanuit Cloud Republic helpen we tal van development teams in hun DevOps en Cloud transitie. Concreet betekent dit dat we teams helpen met hun CI/CD pipelines en hun AWS of Azure architectuur.

Development teams faciliteren

Ons team faciliteert development teams binnen de NS met de juiste DevOps tooling. Denk hierbij aan Azure DevOps, Jenkins, Jira, Confluence, Gitlab, en nog veel meer. Het faciliteren van de tooling is één maar de teams helpen om het goed in te zetten is een tweede. Met onze kennis van CI/CD tooling helpen we verschillende teams om de volgende stap te maken in hun transitie. Concreet betekent dit geautomatiseerd de tooling provisionen. Jij wilt bijvoorbeeld een Azure DevOps project? Dat kan via de volledig geautomatiseerde self service formulieren. Middels een Jira Service Desk portaal kunnen teams hun tooling aanvragen, coaching aanvragen, incidenten melden en nog veel meer. Als de juiste tooling is geprovisioned dan laten we het daar niet bij. De coaches, Rick en Dibran, helpen de teams actief om de tooling goed in te zetten. Ze nemen contact met de teams op en gaan samen met hen kijken hoe ze hun tooling beter in kunnen zetten.

Typisch Cloud Republic

In een grote organisatie heb je vaak veel procedures en protocollen waar je aan moet voldoen. Onze Cloud Republic mindset injecteert een gezonde dosis pragmatisme. Get the job done, we kruipen uit onze schulp, zwemmen door de organisatie, zijn niet bang om mensen te benaderen en aan te spreken. Puur om de NS verder te helpen.

Meer van onze cases

cloud developer
Portfolio

Dankzij Christian komen verfwensen wereldwijd uit

Maak kennis met Christian. Cloud Developer bij Cloud Republic. Christian bouwt aan systemen voor AkzoNobel die de juiste kwaliteit verf levert aan de industrie voor auto’s, boten en ruimtevaart. Ook

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact op met accountmanager Renate. Ze vertelt je graag meer over ons.

Cloud Applicatie

Cloud Republic

Janssoniuslaan 80

3528 AJ Utrecht

 

info@cloudrepublic.nl

Cookies

Algemene voorwaarden

Privacy statement