Cloud Republic
Leer van ons Cloud Republic

Leer van ons

Wij geloven dat je kennis moet delen, daarom zetten onze developers al hun tips voor je op een rijtje. Wil je altijd de laatste development trends & tips in je inbox? Schrijf je in voor Dev News!

Dé podcast voor en door developers

Luister naar onze Dev Talks podcast

Dev Talks podcast

We raken niet uitgepraat over development

Soms vind je je werk zo leuk dat je er niet over uitgepraat raakt. Bij ons is dat geregeld het geval, dus zijn we een podcast gestart waarin we de laatste trends op het gebied van software development bespreken.

Leer meer over topics als:

  • cloud ontwikkelingen
  • security
  • tooling, front-end
  • back-end
  • en nog veel meer! 

47. Office 365 & Security

In deze aflevering gaan we in gesprek met Bram de Jager. Bram is ZZP’er en werkt als Office 365 en Security Architect. Hij focust zich voornamelijk op Teams, Sharepoint en Onedrive en houdt zich hierin

Aflevering luisteren

De laatste blogs van onze developers

Cloud Solutions Architect
Aan het woord
Robin den Besten

Cloud Developer aan het woord: Daan

Cloud Solution Architect Daan startte twee jaar geleden bij Cloud Republic. Hoewel hij niet per se op zoek was naar een nieuwe uitdaging, is hij wel blij dat hij deze stap heeft gezet. “Dit kwam

blogs
m.kieboom@caesar.nl

Afstuderen bij Cloud Republic

In februari startten Luca, Nadim en Remco als afstudeerstagiairs bij Cloud Republic, met ieder hun eigen opdracht. Wij vroegen de stagiairs hoe hun eerste maand is geweest. Remco liep al eerder stage binnen Caesar Groep.

Of bekijk onze 'Beter worden' serie

In deze serie nemen we je mee langs verschillende aspecten in Cloud Development en leren we je hoe je in een korte tijd beter en effectiever aan de slag kunt gaan met het software development.

Cloud Republic

Janssoniuslaan 80

3528 AJ Utrecht

 

info@cloudrepublic.nl