Cloud Republic

3000 IT-ers bij de NS beter en sneller laten werken

senior cloud developer

Als Senior Cloud Developer bij de NS helpt Florian de workflows van zijn IT-collega’s te optimaliseren door aanvragen voor software, accounts en licenties te automatiseren. Dit minimaliseert de aanvraag tijd drastisch en maakt de aanvragen minder foutgevoelig. Hij vertelt welke impact dit project tot nu toe heeft gemaakt.

Andere developers sneller laten werken

Samen met zijn team zorgt Florian ervoor dat andere developers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. “We voorzien ze van de benodigde tools en licenties en zorgen dat, als ze deze niet meer nodig hebben, netjes opgezegd of gepauzeerd worden. Zo worden er geen onnodige licentiekosten gemaakt. We gebruiken hiervoor technieken als Azure, Azure Devops, NServicebus, pipelines en C# . Ook gebruiken we API’s om met andere systemen te communiceren, met name de systemen van de Atlassian Stack.”

Processen automatiseren en optimaliseren

De impact van dit project is dat ongeveer 3000 IT’ers beter, sneller en goedkoper kunnen doen. “We hebben veel kunnen automatiseren voor het support team en hebben veel processen versimpeld. Verder is de applicatie low maintenance en erg duurzaam.”


Meer van onze cases

cloud developer
Portfolio

Dankzij Christian komen verfwensen wereldwijd uit

Maak kennis met Christian. Cloud Developer bij Cloud Republic. Christian bouwt aan systemen voor AkzoNobel die de juiste kwaliteit verf levert aan de industrie voor auto’s, boten en ruimtevaart. Ook

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact op met accountmanager Renate. Ze vertelt je graag meer over ons.

Cloud Applicatie

Cloud Republic

Janssoniuslaan 80

3528 AJ Utrecht

 

info@cloudrepublic.nl

Cookies

Algemene voorwaarden

Privacy statement