Cloud Republic

Cloud Developer aan het woord: Peter

Cloud Developer Dennis aan het woord
Peter Windemuller: "Als developer vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren en om puzzels helpen op te lossen.”

“Mijn naam is Peter Windemuller en ik ben Cloud Developer bij Cloud Republic. Als developer vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren en om puzzels helpen op te lossen.”

Waarom Cloud Republic?

“Ik zat eerder in het SharePoint / Office365 ontwikkelteam van Caesar Groep. Ik vond Office365 meer een product-platform worden en ik wilde me graag blijven ontwikkelen en leuke dingen maken, daarom ben ik overgestapt naar het Cloud team binnen Cloud Republic. Professioneel is het een uitdaging en ook leuk om de nieuwe technieken onder de knie te krijgen. Binnen Cloud Republic is er gelukkig ruimte om me daar in te ontwikkelen.”

a.s.r.

“Op dit moment ben ik als developer werkzaam bij a.s.r.. Ik werk voornamelijk aan de portals voor hun adviseurs, zowel nieuwe features als onderhoud. Ik heb binnen a.s.r. ook regelmatig andere kleinere opdrachten, dat vind ik fijn voor de afwisseling. Op dit moment werk ik onder andere met C#/.Net, .Net Core, Javascript, SharePoint, Power Automate en Azure Devops. A.s.r is wel bezig om te gaan naar het Azure platform, dus dat komt er ook aan. Een mooie uitdaging!

Werken bij Cloud Republic

“Wat ik zo leuk vind aan Cloud Republic is het enthousiasme van de mensen, zowel professioneel als in een informele setting, bijvoorbeeld tijdens een spel. Er is veel aandacht om het team en de persoon te laten groeien. Verder is het een divers team is waar iedereen zijn eigen plek kan hebben. En natuurlijk dat het werk technisch uitdagend is.”

Video afspelen over Werken bij Cloud Republic

Meer weten over werken bij Cloud Republic?

Bij Cloud Republic werken echte teamplayers. We zijn vastberaden om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen. We zijn trots op onze cultuur die persoonlijke en professionele groei stimuleert door samenwerking en creativiteit en kunnen niet wachten om jou hiermee kennis te laten maken.

Altijd de laatste .NET trends en development nieuws in je inbox?

Schrijf je in voor Dev News, onze nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat altijd op de hoogte blijft van de laatste trends & ontwikkeling die voor jou relevant zijn.

Cloud Republic

Janssoniuslaan 80

3528 AJ Utrecht

 

info@cloudrepublic.nl