fbpx

Cloud Developer

Cloud Developer aan het woord: Peter

“Mijn naam is Peter Windemuller en ik ben Cloud Developer bij Cloud Republic. Als developer vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren en om puzzels helpen op te lossen.”

Waarom Cloud Republic?

“Ik zat eerder in het SharePoint / Office365 ontwikkelteam van Caesar Groep. Ik vond Office365 meer een product-platform worden en ik wilde me graag blijven ontwikkelen en leuke dingen maken, daarom ben ik overgestapt naar het Cloud team binnen Cloud Republic. Professioneel is het een uitdaging en ook leuk om de nieuwe technieken onder de knie te krijgen. Binnen Cloud Republic is er gelukkig ruimte om me daar in te ontwikkelen.”

a.s.r.

“Op dit moment ben ik als developer werkzaam bij a.s.r.. Ik werk voornamelijk aan de portals voor hun adviseurs, zowel nieuwe features als onderhoud. Ik heb binnen a.s.r. ook regelmatig andere kleinere opdrachten, dat vind ik fijn voor de afwisseling. Op dit moment werk ik onder andere met C#/.Net, .Net Core, Javascript, SharePoint, Power Automate en Azure Devops. A.s.r is wel bezig om te gaan naar het Azure platform, dus dat komt er ook aan. Een mooie uitdaging!

Werken bij Cloud Republic

“Wat ik zo leuk vind aan Cloud Republic is het enthousiasme van de mensen, zowel professioneel als in een informele setting, bijvoorbeeld tijdens een spel. Er is veel aandacht om het team en de persoon te laten groeien. Verder is het een divers team is waar iedereen zijn eigen plek kan hebben. En natuurlijk dat het werk technisch uitdagend is.”

Bekijk onze vacatures
Peter Windemuller
Peter WindemullerCloud Developer

Lees hier meer tips van onze developers

2021-07-06T13:00:03+02:00