Cloud Republic

Dankzij Christian komen verfwensen wereldwijd uit

cloud developer

Maak kennis met Christian. Cloud Developer bij Cloud Republic. Christian bouwt aan systemen voor AkzoNobel die de juiste kwaliteit verf levert aan de industrie voor auto’s, boten en ruimtevaart. Ook kunnen particulieren, dankzij ons programma Mix2win-next, altijd hun favoriete verfkleur bestellen.

Christian laat je verfwensen uitkomen

Voor AkzoNobel bouwt ons team aan verschillende websites en backend achtergrond systemen. Christian vertelt: “Hierin zorg ik er aan de ene kant voor dat de juiste kwaliteit verf terecht komt bij hun klanten. Ofwel voor particulieren om je huis te schilderen of voor fabrieken verf maken om voor de auto, boten en ruimtevaart industrie. Ook werken we aan verschillende Angular applicaties die de gebruiker in staat stelt om kleuren te meten, te vergelijken of de kwaliteit goed genoeg is en of de kleuren bijvoorbeeld afwijken op verschillende locaties. Ons programma, Mixt2win-next, draait op computers in bouwmarkten zodat particulieren overal in Nederland hun favoriete verfkleuren kunnen kiezen en kleuren van een andere locatie kunnen ophalen. 

Nieuwe technieken

We maken gebruik van veel verschillende technieken. Voor de websites maken we gebruik van Angular en de backend C#, ASP.NET, CosmosDB, een deel draait nog op de SQL server. Qua back-end gebruiken we .NET 6 en upgraden we straks natuurlijk naar .NET 7.

De impact van het project

Dankzij dit project kunnen verfwensen van particulieren wereldwijd uit laten komen. Ook ligt de accuratesse van de verf heel erg hoog, wat voor een verfbedrijf enorm belangrijk is. Christian is trots op dit project: “Ik ben er trots op dat we met drie collega’s veel websites en servers in de lucht houden, we hebben de achtergrond architectuur naar de cloud gebracht en de applicaties draaien erg stabiel.”


Meer van onze cases

cloud developer
Portfolio

Dankzij Christian komen verfwensen wereldwijd uit

Maak kennis met Christian. Cloud Developer bij Cloud Republic. Christian bouwt aan systemen voor AkzoNobel die de juiste kwaliteit verf levert aan de industrie voor auto’s, boten en ruimtevaart. Ook

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

Neem contact op met accountmanager Renate. Ze vertelt je graag meer over ons.

Cloud Applicatie

Cloud Republic

Janssoniuslaan 80

3528 AJ Utrecht

 

info@cloudrepublic.nl

Cookies

Algemene voorwaarden

Privacy statement