Cloud Republic

Dé podcast voor en door developers

Luister alle afleveringen van Dev Talks

39. Blazor

In deze aflevering gaan we in gesprek met collega developers van Garansys over Blazor. Ontdek snel of je Blazor moet toevoegen aan je stack!

Aflevering luisteren

33. Cost Management in de Cloud

In deze aflevering gaan we in gesprek met Oussama Zoubairi van AkzoNobel over Cost management in de Cloud. Samen met zijn team beheert Oussama de kosten van ruim honderd verschillend applicaties. Na deze aflevering weet je hoe jij way de eerste stappen zijn voor kostenbesparing in de Cloud en welke tools daarbij goed van pas komen.

Aflevering luisteren

32. Hot Reload

In deze aflevering praten Florian en Dibran je bij over een aantal drama’s die zich afspeelden toen Microsoft besloot Hot Reload uit .NET 6 te halen en het een paid feature te maken. Ook delen ze hun verwachtingen van .NET 6.

Aflevering luisteren

31. Comma ai met Willem Melching

Deze keer hebben we Willem Melching, Head of Open Pilot, van Comma.ai te gast. Comma.ai ontwikkelt open source software om de bestuurdersassistentie in bestaande auto’s te verbeteren en zo autonoom rijden mogelijk te maken.

Aflevering luisteren

16: REST APIs

In deze aflevering bespreken we de verschillende componenten van een REST API. We bespreken verschillende best practices in design, security, versioning en meer. Serverless Cosmos:https://devblogs.microsoft.com/cosmosdb/serverless-preview/

Aflevering luisteren

Altijd de nieuwste Dev Talks aflevering in je inbox?

Schrijf je in voor ons Dev News. Vol met development trends, updates & en nieuws.

Cloud Republic

Janssoniuslaan 80

3528 AJ Utrecht

 

info@cloudrepublic.nl