Cloud Republic
Projecten Cloud Republic

Dit is waarom jij Lead Developer bij Cloud Republic wilt worden

 • Samen met je team groeien naar een hoger niveau laat jouw hart sneller kloppen.
 • Je bent graag omringd met collega’s en vindt het daarom fijn dat we in teams bij de klant werken.
 • Ruimte en vrijheid staan hoog op je lijstje én op die van ons. We vinden werk-privébalans heel belangrijk en bewegen graag met je mee.
 • Zin in gezelligheid? Die is er volop, denk aan: het weekend inluiden met biertjes van onze huisbrouwerij ‘Oproer’ of een weekendje weg met het team.

Vacature: Lead .NET / Azure Developer

Klaar voor de volgende stap?

Bij Cloud Republic staan we bekend als specialisten in Cloud Native Development. We werken met de nieuwste technieken en durven daar vooral mee te pionieren. We zijn vastbesloten om, samen met elkaar, steengoede oplossingen te ontwikkelen voor onze klant. We combineren hard werken met enorm veel plezier en dagen elkaar continu uit. Wil jij met jouw sociale en technische skills ons team naar een hoger niveau tillen? Word dan Lead Developer bij Cloud Republic! 

Wij zijn Cloud Republic

Wij werken in teams aan innovatieve Cloud Native oplossingen voor klanten als NS, Rijksmuseum en Cito. Als Lead Developer weet je jouw collega’s goed mee te nemen in jouw ideeën en krijg je volop de ruimte om met jouw vakmanschap ons team naar een hoger niveau te tillen.

Zo ziet je werkweek er uit

 • Samen met collega’s als Martijn, Florian en Daan weet je de vraag van onze klant om te zetten in innovatieve Cloud oplossingen. Met behulp van de nieuwste technologieën weet jij een positieve impact te maken op de business.
 • Je overlegt met de klant over de aanvliegroute van een nieuw project en weet je team hierin mee te nemen.
 • Je deelt je werkweek zelf in. De meeste collega’s kiezen voor twee dagen bij de klant, één à twee dagen thuis en minimaal één dag op kantoor.
 • Op vrijdag kom je samen met het team naar ons kantoor om te sparren en natuurlijk gezellig bij te kletsen. Ook houden we maandelijkse kennissessies op vrijdag zodat we continu van elkaar blijven leren..
 • Raak je niet uitgepraat over development? Dan schuif je aan bij onze Dev Talks podcast of deel je jouw development skills in onze Beter Worden serie.

Jij & Cloud Republic

Als Lead Developer vind je het belangrijk en leuk om jouw kennis over Cloud Development up-to-date te houden. Je hebt een duidelijke mening over DevOps en continuous delivery en bent niet bang om jouw inzichten met ons te delen. Ook beschik je over ervaring met Agile werken, ben je bekend met Scrum en heb je uiteraard ervaring met het aansturen van een team.

Ben je een gecertificeerd scrum master? Dan krijg je bonuspunten! Verder zien we graag een hbo-diploma, maar als jij ons overtuigt met je technische skills en ondernemerschap maken we graag een uitzondering. Je hebt daarnaast ervaring met onderstaande pijlers: 

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met verschillende Back-end technieken zoals C#, (no)SQL databases en .NET Core; 
 • Aantoonbare werkervaring met CI/CD pipelines in bijvoorbeeld Azure DevOps of Github 
 • Een gedegen kennis en ervaring met Azure services zoals (durable) functions, Azure SQL, Service Bus, App Services etc. 
 • Ervaring met diverse Front-end frameworks als Angular, React, Vue of zelfs Blazor is een pré.  

 

Als lead developer ben je voor jouw team het aanspreekpunt voor technische uitdagingen. Je draagt actief bij aan het verbeteren van het ontwikkelproces en neemt je collegadevelopers hierin mee. Daarnaast heb je een solide basis in software architectuur en design patterns en kun je adviseren in de keuze voor oplossingen, o.a. op het gebied van databases en te gebruiken Azure resources. 

Wat krijg je van ons?

Jouw ontwikkeling staat bij ons centraal. Op basis van je persoonlijke ontwikkelplan stippel je je groeipad op het gebied van technische en persoonlijke skills uit. Ook volg je trainingen met collega’s en bezoek je verschillende tech events. Daarnaast bieden we diverse leer- en coaching trajecten binnen onder andere onze Caesar Academy en geniet je van de volgende arbeidsvoorwaarden: 

💸

Een salaris tussen de €4.750 en €7.100 (afhankelijk van je ervaring)

🌴

10% vakantiegeld en 26 vakantiedagen

💻

Een laptop &  telefoon naar keuze en netto onkostenvergoeding voor telefonie en internet 

🚀

Begeleiding om door te groeien tot een specialisatie waar jij enthousiast van wordt

🏂

Leuke uitjes, waaronder een jaarlijkse wintersport met onze eigen personeelsvereniging Julius

 

🚘

Een mobiliteitsbudget voor een lease- of eigen auto

💰

Een eindejaarsbonus oplopend tot 2,5 maandsalarissen

🍻

Veel gezellige teamactiviteiten zoals een maandelijkse kennislunch, wekelijkse VrijMiBo en nachtje weg

📚

Een persoonlijk opleidingsbudget inclusief dagen voor trainingen, studiemateriaal en events

💼

Een goede werkgeversbijdrage aan jouw pensioen- en zorgverzekering

Join the Club

Word jij blij van ons verhaal en ben jij de Lead Cloud Developer die Cloud Republic en onze klanten naar een hoger niveau tilt? Solliciteer dan direct! Heb je nog verdere vragen of wil je eerst even telefonisch kennismaken? Stuur onze recruiter Melvin dan gerust een WhatsApp berichtje op telefoonnummer 06- 50 12 11 35 of contact hem per m.weerwag@caesar.nl.